VOOR NIET-ABONNEES van ons tijdschrift:

Erfgoed Lommel geeft een extra dik nummer uit van het tijdschrift ‘Te Lomelle op die Campine’ (TLC) (ongeveer 100 bladzijden) dat volledig gewijd is aan de bevrijding van Lommel in september ’44. 
Wil u meer lezen over de bevrijdingsmaand? Schaf u dan ook de lijvige brochure ‘Eindelijk vrij!’ (ongeveer 88 bladzijden) aan met de geschiedenis van de operatie ‘Hurry On’, zijnde de bevrijding van Noord-Limburg en het aangrenzende deel van Noord-Brabant.
Beide publicaties zijn te koop in het Erfgoedhuis De Barrier, Luikersteenweg 244, 3920 Lommel, tijdens de tentoonstelling ‘Toen kwamen de Engelsen eraan!’, elke dag van 8 tot en met 27 september van 13.30 u. tot 17 u..
Het exemplaar van TLC kost 10 euro. De brochure ‘Eindelijk vrij!’ 7,5 euro. Voor beide brochures samen betaalt u tijdens de tentoonstelling slechts 15 euro!

VOOR ABONNEES van ons tijdschrift:

De eerste week van september valt een extra dik nummer van ons tijdschrift (ongeveer 100 bladzijden) in jullie brievenbus. 
Maar er is meer. Indien jullie een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘Toen kwamen de Engelsen eraan!’ in Erfgoedhuis De Barrier, krijgen jullie GRATIS een exemplaar van de brochure ‘Eindelijk vrij!’ (ongeveer 88 blz.). Die brochure vertelt het verhaal van de bevrijding van Noord-Limburg en het aangrenzende deel van Noord-Brabant. De tentoonstelling loopt van Open Monumentendag, zondag 8 september, tot en met 27 september elke namiddag van 13.30 u. tot 17 u..