U heeft wellicht ooit al wel eens gehoord van “De Teuten”, maar wie weet eigenlijk nog wie of wat die teuten precies waren? In deze docu-fictie-film brengen de makers aan de hand van korte interviews – onder andere Veerle Leysen, directeur Erfgoed Lommel verleende haar medewerking – en gespeelde en geacteerde scenes met lokale acteurs en actrices, het leven van de teutenfamilies in beeld.
Verwacht geen ellenlange betogen met onbegrijpelijke inhoud, maar wel een bioscoopwaardige film voor jong en oud en met veel emotie gebracht. Met prachtig camerawerk wordt u anderhalf uur lang meegenomen op een tijdreis die u nooit meer zal vergeten.

De film zal vertoond worden in CC De Adelberg op 8 en 9 september 2022.
Tickets kosten 9 euro in voorverkoop (bij aankoop van 10 tickets krijg je bovendien 1 ticket gratis). Op woensdag 17 augustus 2022 van 9 uur tot 12 uur vindt de voorverkoop plaats in het toeristisch infokantoor van Lommel.
Daarna kost een ticket 10 euro en kan je enkel nog online een ticket bestellen. Het is dan ook niet meer mogelijk om meerdere tickets te kopen.

Meer informatie vindt u op de website www.gelukzoekersdefilm.be