Het eerste nummer van ons tijdschrift ‘Te Lomelle op die Campine’ (al de 43ste jaargang in 2017!) gaat over enkele dagen naar de drukker. Einde deze maand zal het tijdschrift in de brievenbus van onze abonnees vallen.

Wat beleefde de zoon van een sleepbootkapitein tijdens de Tweede Wereldoorlog op de Blauwe Kei? Kenden feestvierders in 1929 de gemeentelijke reglementen niet of wilden ze ze moedwillig ontwijken? Wat was het nut van de paardenkastanjes in de Kolonie? Je leest het allemaal in ons tijdschrift. Ook het programma van Erfgoeddag op zondag 23 april aanstaande wordt uit de doeken gedaan. En we publiceren nog enkele prachtige en nooit getoonde foto’s uit de Eerste Wereldoorlog.

Abonneren kan nog steeds. Voor twintig euro per jaar ontvangt u vier nummers die samen 120 bladzijden lees- en kijkplezier bevatten. Meer info: CONTACT.